Průzkumy politických preferencí - Šebetková, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá průzkumy politických preferencí v České republice. Ukazuje, jakými metodami se tyto průzkumy realizují a zda jejich výsledky odpovídají skutečným výsledkům samotných voleb.
Researches of Political Preferences
Keywords: volební preference; volby; průzkumy; politika; veřejné mínění; výzkumy veřejného mínění; electoral preference; votes; election; researches; survey; politics; public opinion; public opinion surveys