Analýza podnikové sociální sítě ve vybraném podniku s aspektem na generaci Y - Vlčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2019)
Hlavním tématem diplomové práce je analýza podnikové sociální sítě s aspektem na generaci Y a vyhodnocení současné situace. Na základě sesbíraných informací jsou následně navržena doporučení pro další vývoj podniku, především pro rozvinutí potenciálu podnikové sociální sítě Včelín. Práce tak dává ucelený přehled o účinnosti interní sociální sítě, jejím současném stavu, a zároveň návrhy pro její možné zefektivnění.
Analysis of enterprise social network in a selected company with the aspect of Generation Y
Keywords: podnikové sociální sítě; baby boomers; generace X; generace Y; generace Z; řízení lidských zdrojů; corporate social network; Baby Boomers; Generation X; Generation Y; Generation Z; Human Resources Management