Alternativní zdroje financování veřejných projektů na úrovni obcí a krajů - Hackenbergová, Rita (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce zpracovává problematiku financování veřejných projektů na úrovni obcí a krajů v ČR, charakterizuje jednotlivé zdroje financování projektů veřejného sektoru a seznamuje s postupy a možnostmi získávání alternativních zdrojů financování veřejných projektů.
The alternative sources of funds of public projects on the municipal and regional level
Keywords: alternativní zdroje; Zdroje financování; veřejné projekty; obce; kraje; Dotace