Analýza domácího cestovního ruchu České republiky - Pyskatá, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2004)
Definování základních pojmů. Provedení analýzy současného stavu domácího cestovního ruchu v ČR a navržení opatření vedoucích k jeho rozvoji.
Amalysis of domestic tourism in the Czech republic
Keywords: Cestovní ruch; Analýza; Rozvoj; Česká Republika