Studie obnovení provozu na dočasně vyloučeném úseku trati odbočka Jeneček-Středokluky - Brčák, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá problematikou dočasně vyloučených tratí, analýzou přepravního trhu zvolené oblasti a varianími návrhy řešení znovuobnovení provozu.
The study od renewing traffic on temporary excluded part of the track "odbočka Jeneček-Středokluky"
Keywords: železniční doprava; revitalizace; přepravní trh; poptávka