Mentor v praxi radiologického asistenta - Ferbas, René (Univerzita Pardubice, 2019)
Ve své bakalářské práci se zabývám informovaností studentů oboru radiologický asistent o mentoringu v radiologické praxi. Teoretická část se zaměřuje na charakterizaci radiologie jako vědního oboru, dále charakterizuje studijní obor radiologický asistent na Univerzitě Pardubice. Vymezuje terminologii vztahující se k odborné radiologické praxi a seznamuje s problematikou mentoringu. Pojednává o verbální a neverbální komunikaci. Cílem průzkumné části je zmapovat zkušenosti studentů oboru radiologický asistent s mentoringem v odborné praxi.
The Mentor in Practice of Radiologist Assistant
Keywords: mentoring; radiologický asistent; radiodiagnostika; komunikace; odborná praxe; mentoring; radiology assistant; radiodiagnostic; communication; professional practice