Kvalita života a zdravia perioperačného tímu - Lužáková, Radka (Univerzita Pardubice, 2023)
Práca sa zaoberá kvalitou života a zdravia perioperačného tímu. Hlavným cieľom práce je zistiť kvalitu života a zdravia členov perioperačného tímu. Empirická časť práce prezentuje dáta získané pomocou štandardizovaného dotazníka SF 36 a zistenia z rozhovorov s členmi perioperačného tímu. Poukazuje na to, ako členovia perioperačného tímu hodnotia svoje fyzické zdravie, psychické zdravie a celkovú kvalitu života.
Quality of life and health of perioperative team
Keywords: kvalita života a zdravia; perioperačný tím; fyzické zdravie; psychické zdravie; quality of life and health; perioperative team; physical health; mental health