Výroba shrink-sleeve a in-mould etiket - Shipulin, Mark (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce s názvem Výroba shrink sleeve a in-mould etiket se zabývá vysvětlením technologických postupů výroby smršťovacích a in-mould etiket, jejích využitím a materiály používanými pro tyto výrobky.
Shrink-sleeve and in-mould labels production
Keywords: shrink-sleeve; in-mould; obalařský průmysl; etiketovaní; polymerní etikety; shrink-sleeve labels; in-mould labelling; labelling; polymer labels