Reklamační proces u společnosti Auto Kelly, a.s. - Fúsek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na analýzu ve společnosti Auto Kelly, a.s. Pojednává též o příčinách odepisovaného zboží ve společnosti. Ukazuje i příčiny poškození zboží na sekci D3. Součástí práce je i návrh na eliminaci poškozeného a odepisovaného zboží.
Complaint analyse in Auto Kelly, a.s.
Keywords: lokace; expedice; Starline; reklamace; spolupráce; locations; expedition; Starline; complaint; cooperation