Využití technologie GIS v evidenci majetku na Univerzitě Pardubice - Bartoníčková, Miloslava (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v prácizabývá možností využití GIS v oblasti evidování majetku. Navrhuje aplikaci geografického informačního systému v této oblasti.
Using of technology GIS inthe registration of property at University of Pardubice
Keywords: Geografické informační systémy; Informační technologie; Univerzita Pardubice; majetek; evidence