Náklady outsourcingu logistiky - Hudeček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá problematikou outsourcingu logistiky ve firmě KUHN Bohemia, která prodává stavební stroje. Teoretická část vysvětluje pojem outsourcing, jeho vývoj a popisuje výhody, nevýhody a rizika outsourcingu. Praktická část charakterizuje náklady na zavedení a používání outsourcingu v přepravě stavebních strojů. Poslední část obsahuje porovnání nákladů outsourcingu a insourcingu.
Costs of logistics outsourcing
Keywords: Outsourcing; Náklady; insourcing; Doprava; stavební stroje; Costs; Transportation; construction machines