Dopravní nehody a jiné mimořádné události v provozu tramvají - Vaďura, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku nehod a jiných mimořádných událostí v provozu tramvají v hlavním městě Praze. Konkrétně se zabývá několika místy s nejčastějším výskytem nehod a též způsoby likvidací mimořádných událostí. V poslední části zahrnuje návrhy na minimalizaci nehod na lokalizovaných místech a všeobecná opatření směřující k minimalizaci mimořádných událostí.
Accidents and other emergency events in tram traffic
Keywords: dopravní nehody; mimořádná události; tramvaje; vozidla; likvidace; dispečeři; accidents; emergency events; trams; vehicles; liquidation; dispatchers