Analýza faktorů ovlivňujících leteckou dopravu v pohraničním regionu - Chmelík, Jakub (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v práci zabývá jednotlivými vlivy na leteckou dopravu v pohraničním regionu. Rozbor ovlivňujících faktorů je proveden na základě prognózy vývoje letecké dopravy v regionu severní Moravy a Slezska.
Keywords: Letecká doprava; regionální doprava; letiště Ostrava - Mošnov