Relevance of music at language teaching - Bezdíčková, Barbora (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zaměřuje na mnohaletý metodologický problém, zda a jakým způsobem zařadit hudební element do jazykového vyučování.
Keywords: Anglický jazyk; výuka; vliv hudby