Analýza marketingového řízení společnosti Hilti - Cermanová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Předmětem práce je problematika marketingového řízení a to zejména komunikačního mixu. Autorka vymezuuje základní marketingové pojmy a seznamuje s aktivitami firmy Hilti v rámci komunikačního mixu.
The analysis of the marketing management of Hilti company
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Marketingový mix; komunikační mix; podpora prodeje; Reklama