Adaptace nově nastupujících zaměstnanců do vybrané organizace - Kojzarová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu adaptačního procesu ve společnosti PRECIOSA- Lustry, a.s. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se zabývá charakteristikou základních pojmů a dále uvedením do problematiky spojené s procesem adaptace nově nastupujících pracovníků do organizace. Ve druhé části je analyzován tento proces konkrétně ve společnosti PRECIOSA- Lustry, a.s.
Adaptation of new employees in a selected organization
Keywords: adaptation; evaluation; fluctuation; socialization; adaptace; evaluace; fluktuace; socializace