Básnířka Lenka Chytilová - Tesař, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o básnířce, překladatelce, kritičce a odpovědné recenzentce Lence Chytilové (nar. 1952). Zvláštní důraz je kladen na její básnické aktivity, převážně na pět básnických sbírek vydaných mezi lety 1977 - 1995.
A poetess Lenka Chytilová
Keywords: česká literatura; česká poezie; poezie; spisovatelky