Návrh systémového modelu na základě Agendy 21 - Koktavá, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systémového modelu na základě Agendy 21. Popisuje pojem trvale udržitelného rozvoje, Agendu 21 a v neposlední řadě se věnuje kvalitě ve veřejné správě. Dále se práce zaměřuje na návrh a analýzu modelu pro hodnocení kvalty služeb poskytovaných veřejnou správou ve městě Česká Třebová.
Design system model based on Agenda 21
Keywords: trvale udržitelný rozvoj; Agenda 21; Kvalita; veřejná správa; služby; Sustainable Development; services; Quality; Public Administration