Vzdělávání vietnamských dětí v oblasti Šluknovského výběžku - Kotrbatá, Ivana (Univerzita Pardubice, 2005)
Předmětem práce je výzkum adaptace vietnamské minority v oblasti Šluknovského výběžku se zaměřením na vzdělávání vietnamských dětí.
Education of vietnamese children of Šluknovský výběžek
Keywords: Vietnamci; Děti; Vzdělávání; Šluknovský výběžek; národnostní menšiny