Public relations v podnicích chemického průmyslu - Jelínek, Radim (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá public relations v podnicích chemického průmyslu, popisuje strukturu public relations v těchto podnicích, rozebírá poslání, cíle, cílové skupiny, prostředky a postupy, navrhuje proces tvorby a implementace systému PR. Na základě výzkumu je popsán současný stav ve vybraných podnicích chemického průmyslu v systému. Dále je navržený proces tvorby a implementace systému PR modifikován podle potřeb praxe.
Public relations in the companies of chemical industry
Keywords: Public relations; komunikace s veřejností; Marketingový mix; systém integrované komunikace; cílové skupiny; Komunikační strategie