Agentově orientované simulační modely provozu obslužných systémů - Mariška Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se věnuje problematice agentově orientované simulace. Další části se pak zaměřují na vytvoření a ověření mechanizmu pro modelování obslužných procesů v rámci agentově orientovaných simulačních modelů a implementaci mechanizmu do prostředí simulační platformy Repast Simphony 2.
Agent-based simulation models of service systems
Keywords: agentově orientované simulace; modelování obslužných systémů; simulační framework Repast Simphony 2.0; agent-based simulation; modelling service systems; simulation framework Repast Simphony 2.0