Marketing na zahraničním trhu společnosti DAKO-CZ, a.s. - Konečná, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
V úvodních částech bakalářské práce je popsána charakteristika marketingu na zahraničním trhu, tak jak je prezentována v odborné literatuře. Praktická část je věnována popisu marketingové činnosti společnosti DAKO-CZ, a.s.. A to od rozdělení teritorií, na kterých firma DAKO-CZ, a.s. již obchoduje, přes formy vstupu, až k mezinárodnímu marketingovému mixu této společnosti.
Marketing of DAKO-CZ, a.s. company on foreign market
Keywords: mezinárodní marketing; Marketingový mix; distribuční cesty; international marketing; Marketing mix; distributing ways