Problematika legalizace výnosů z trestné činnosti - Pecková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2019)
Záměrem práce je charakterizovat problematiku legalizace výnosů z trestné činnosti včetně vymezení způsobů páchání, opatření proti legalizaci včetně příslušné právní úpravy a institucí zabývajících se touto problematikou.
The issue of legalization of proceeds of crime
Keywords: legalizace výnosů; praní špinavých peněz; organizovaný zločin; trestná činnost; hospodářská kriminalita; legalization of the proceeds; money laundering; organized crime; economic crime