Srovnání tarifů vybraných dopravců ve veřejné hromadné osobní dopravě a návrh jednotné struktury tarifu - Adamová, Hana (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována analýze tarifů vybraných dopravců ve veřejné hromadné dopravě provozujících osobní dopravu na území Středočeského kraje. Zabývá se situací cenové regulace a povinných slev ve veřejné hromadné dopravě daných pro rok 2009. Práce předkládá návrh jednotné struktury tarifu v integrovaném dopravním systému.
Tariff comparison of chosen transporters in public mass passenger´s transport and draft of united tariff structure
Keywords: integrated transport systems; Transport; tariffes; regulations of MF; integrované dopravní systémy; přepravy; tarify; výměry MF