Elektronické obchodování v souvislosti s elektronickým podpisem - Herman, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o vývoji elektronického obchodu v souvislosti s elektronickým podpisem v rámci ČR.
Electronic business in respect of the electronic signature
Keywords: Internet; elektronické obchodování; internetové obchody; Elektronický podpis; certifikace