Backend pro firemní systém zpracování chyb - Joska, Maxim (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je vytvořit serverovou část pro systém zpracovávající chybové zprávy. Práce se zabývá současnou problematikou zpracování chyb ve firmě a následně nabízí na základě daných požadavků řešení. Praktická část práce je zpracována v programovacím jazyce Kotlin s pomocí knihovny Ktor.
Backend for company error processing system
Keywords: zpracování chyb; backend; webová aplikace; REST API; Kotlin; Ktor; error processing; backend; web application; REST API; Kotlin; Ktor