Strukturní změny IgA a jejich vztah k autoimunitním chorobám - Ouzká, Šárka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá vztahem strukturních změn imunoglobulinu IgA k autoimunitním nemocem. Věnuje se také metodám izolace a detekce patologických forem IgA.
Structural changes of IgA and their relation to autoimmunine diseases
Keywords: klinická biochemie; imunita; imunoglobuliny; nemoci; metody analýzy