Využití informačních technologií v dopravní firmě - Bořkovec, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá informačními systémy použitelnými pro podnikové řízení ERP. Rozebírá hardwarové i softwarové základy, na kterých jsou podnikové informační systémy založeny, a uvádí příklady jejich použití v praxi. Uvádí návrh, jakým způsobem doplnit funkčnost ERP systému pro dopravce v železniční osobní dopravě a provádí základní zhodnocení tohoto návrhu.
Utilization of information technologies in transport company
Keywords: ERP systems; Information System; Transport; railroad; ERP systémy; Informační systém; Doprava; Železnice