Analýza managementu vybrané organizace - Chabadová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze managementu vybrané společnosti. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů neziskové organizace, managementu a jejího financování. Praktická část se věnuje analýze managementu a financování v neziskové organizaci z.s. Výsledkem práce je vyhodnocení managementu a financování a návrhy na zefektivnění a zlepšení.
Analysis of management in the selected company
Keywords: management; neziskové organizace; financování; management; non profit-making organization; financing