Project teaching - Počepická, Michaela (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na otázku projektového vyučování. Zabývá se též otázkou, zda projektové vyučování podporuje individualzaci jako nástroj rozvoje žáka a jak ovlivňuje jeho učení.Práce se skládá z teroretické a praktické části. První část poskytuje teoretický podklad pro případovou studii, která je popsána ve výzkumné části.
Projektové vyučování
Keywords: Projekt; projektové vyučování; individualizace; diferenciace; Spolupráce; Project; project teaching; individualization; differentiation; Cooperation