Možnost sběru diagnostických veličin ve výrobě a opravárenství - Kopecký, Matěj (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá diagnostickými zařízeními a způsoby využití diagnostiky. Popisuje základní pojmy technické diagnostiky. Zmiňuje se o klasifikaci diagnostických zařízení. Dále jsou zde zmíněny způsoby přenosu diagnostických informací. Podrobně se věnuje využití sériové a paralelní diagnostiky v autoopravárenské praxi.
The possibility of diagnostic quantities collection in manufacture and repair
Keywords: technická diagnostika; diagnostická zařízení; sériová diagnostika; paralelní diagnostika; značkové servisy; neznačkové servisy; technical diagnosis; diagnostic devices; series diagnosis; parallel diagnosis; specialized services; unspecialized services