Nádražní služby poskytované nevidomým - Appl, Daniel (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá analýzou služeb pro nevidomé. Popisuje jejich funkčnost a využití, především na nádražích. Jsou zde popsány pomůcky pomáhající nevidomým k samostatnému a bezpečnému pohybu, včetně jejich historie.
Station services for blind
Keywords: Blinds; station; white cane; guide-dog; Organization; services; utilities; Nevidomí; nádraží; bílá hůl; vodicí pes; organizace; služby; pomůcky