Možnosti aplikace některých prvků v systému odměňování transformujícího se železničního podniku s celostátní působností - Bakalář, Mojmír (Univerzita Pardubice, 2000)
Diplomová práce je zaměřena na úpravy systému odměňování v podniku České dráhy, státní organizaci, který čeká v nejbližším období zásadní transformace.
The Possibilities of implementation of certain ways in the remuneration system in the transforming railway company with nation-wide activities
Keywords: železniční doprava; České dráhy; Odměňování; mzdy; transformace; tarifní stupně