Zefektivnění veřejné osobní dopravy v šunperském regionu zapojením tratí ČD do IDSOK - Heger, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Návrh na zapojení tratí ČD v šumperském regionu do IDSOK, na základě proudů cestujících zavedení nového modelu dopravní obslužnosti regionu.
More effective public transport in Šumperk region as a consequence of incorporation of czech railways tracks into Olomouc distric integrated transport system
Keywords: osobní doprava; Integrovaný dopravní systém; Optimalizace; Šumperk; regionální doprava