Audit v účetnictví - Novotná, Pavla (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá nezávislým ověřením pravdivosti a správnosti údajů uvedených v účetních výkazech dané společnosti.
Keywords: audit; auditor; účetnictví; KAČR; účetní výkazy; výrok auditora