Analýza dostupnosti produktů v rámci regionálního uspořádání ČSOB pojišťovny - Ošlejšková, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se věnuje analýze produktů ČSOB pojišťovny v rámci regionálního uspořádání. Pro nastínění celé problematiky je v teoretické části popsán marketingový výzkum. Nejvíce pozornosti je zaměřeno na jednotlivé etapy marketingového výzkumu a důkladně jsou rozebrány jeho typy. Závěr teoretické části zmiňuje také marketing služeb a věnuje se také výzkumu zákazníků. Praktická část práce zjišťuje možnost úspěšného zavedení nové kanceláře ČSOB pojišťovny ve městě Adamov. Analyzuje potencionální zákazníky a hrozby ve formě konkurence.
The analysis the CSOB insurance house products in the frame of regional settings
Keywords: Marketing; marketingové výzkumy; zákazníci; Pojišťovny; marketing researchs; customers; insurance houses