Ochrana kritické infrastruktury v energetice - Havlan, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem diplomové práce je ochrana kritické infrastruktury v energetice. Je zde přiblížen význam ochrany kritické infrastruktury se zaměřením na oblast energetiky, popsány prvky kritické infrastruktury, dále pak analyzovány problémy v jednotlivých oblastech energetické soustavy, vyhodnocena zranitelnost energetické soustavy a stanoveny návrhy a doporučení ke zvýšení ochrany energetického sektoru.
The protection of critical infrastructure in energetics
Keywords: Critical Infrastructure; safeguard; vulnerability; Energetics; Kritická infrastruktura; ochrana; zranitelnost; Energetika