Problematika elektronického podání - Vlková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku elektronického podání. Jsou zde popsány základní charakteristiky elektronického podání, legislativa s ním spojená, nástroje a způsoby podání. Přibližuje současný stav elektronického podání. Popisuje požadavky soukromého sektoru.
Application submitted via email
Keywords: E-Government; Elektronický podpis; elektronické podatelny; datové schránky; Informační systémy; veřejná správa; E-Government; Public service; elektronic sign; elektronic registries; date boxes; Information Systems