Role manažerské etiky v podniku - Hambálková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat vliv manažerské etiky na rozvoj podniku a identifikovat jednotlivé kroky efektivního procesu managementu etiky. V první části práce jsou na základě literární rešerše vymezena teoretická východiska, která jsou potřebná pro zpracování analytické části práce. Druhá část práce vychází z analýzy současného stavu podnikové etiky v podniku AV ENGINEERING, a.s. Jedním z výsledků této bakalářské práce je vytvoření etického kodexu pro společnost.
Role of managerial ethics in the company
Keywords: etika; manažerská etika; rozhodovací proces; nástroje etického řízení; etický kodex; ethics; managerial ethics; decision-making proces; ethical management instruments; code of conduct