Kinetická studie heterogenní fotokatalýzy indigo-6,6´-dikarboxylové kyselyny a indigokarmínu - Tomica, Marian (Univerzita Pardubice, 2007)
Byl studován vliv suspenze TiO2 na dopadající záření do trubkového průtočného a prstencového reaktoru s použitím polychromatického záření středotlaké Hg lampy Tesla RVC 125.
A kinetic study of heterogeneous photocatalysis of indigo-6,6´-dicarboxylic acid and indigo carmine
Keywords: monomolekulární fotochemická reakce; kinetické modely; polychromatické záření; fotochemický reaktor