Vývoj hypotečního trhu - Lagusová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na problematiku hypotečního trhu v České republice, především na vývoj v novodobé historii hypotečního úvěrování z hlediska úrokových sazeb, počtu a jistiny poskytnutých hypotečních úvěrů, tržního podílu bank a produktové nabídky.
Development of mortgage market
Keywords: hypoteční úvěry; hypoteční trhy; banky; klienti; úrokové sazby; mortgage loans; mortgage markets; banks; customers; interest rates