Problematika personálního řízení v multinacionální společnosti Tesco - Manychová, Darina (Univerzita Pardubice, 2008)
Tesco je multinacionální společnost, která zaměstnává pracovníky různých národností. V této diplomové práci je kladen důraz na specifika a odlišnosti personálního systému, který je charakteristický pro tento typ společnosti.
Management of human resources in multinational corporation Tesco
Keywords: expatriate; repatriate; transnational organisations; multinational employers; expatriant; repatriant; transnacionální organizace; multinacionální zaměstnavatelé; Tesco