Komparace nástrojů pro zpracování dokumentů - Šťovíček, Karel (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá souhrnem kategorií programů používaných v Text Miningu, komparací dvou nástrojů pro zpracování dokumentů za použití standardní datové sady a demonstrační datové sady a testováním funkčnosti těchto nástrojů k využití pro Text Mining. Druhá část je zaměřena na testování nástrojů pomocí vlastní datové sady a hodnocení kvality klasifikace pro další možné využití.
Comparison of programs for analyzing text documents
Keywords: Data Mining; Text Mining; kategorizace; shlukovaní; datové sady; dokumenty; zpracování; categorization; Clustering; data sets; documents; processing