Program pro komunikaci s digitálním teploměrem GMH3710 - Cigánek, Rostislav (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá digitálními odporovými teploměry a problematikou jejich propojení s osobními počítači (jak na softwarové tak hardwarové úrovni). V praktické části této práce byl vytvořen program, který je schopen komunikovat s digitálním měřicím přístrojem GMH3710 používající odporovou sondu PT100. Primární účel programu je schopnost získání teploty (měřené na přístroji GMH3710) a její prezentace uživateli na osobním počítači.
Program for communication with a digital thermometer GMH3710
Keywords: digitální odporové teploměry; sériová komunikace; Windows API; rozhraní RS232; digital resistance thermometers; GMH3710; serial communication; interface RS232