Marketingová strategie města Holic - Valenta, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci nejprve charakterizuje obecné pojeí marketingu a zabývá se jeho základními pojmy. Dále popisuje marketingovou strategii, strategické plánování a SWOT analýzu. Zaměřuje se zejména na zvláštnosti marketingu města a pojednává o marketingovém prostředí města Holic v Čechách.
Marketing strategy of the town Holice
Keywords: Marketing; Marketingová strategie; SWOT; Holice; město