Analýza finanční výkonnosti firmy - Dobiášová, Ilona (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je věnována problematice hodnocení finanční výkonnosti podniku. V praktické části jsou metody finanční analýzy aplikovány na podnik Adélka a.s. v Pelhřimově.
Financial performance analysis
Keywords: finanční analýza; Výkonnost podniku; ukazatele výkonnosti