Vliv inovačních procesů na výkonnost vybraného podniku - Vacková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2014)
Hlavním tématem této diplomové práce je analyzovat a zhodnotit inovační procesy ve společnosti Slévárna a modelárna Nové Ransko, s.r.o. Úvodní teoretická část obsahuje základní poznatky, jednotlivé teorie a strategie z oblasti inovací, dále přiblížení vybraných metod, které se používají k měření inovační výkonnosti podniku. V praktické části jsou analyzovány a sumarizovány přínosy inovačních procesů, které mají vliv na výkonnost společnosti. Závěrečná kapitola obsahuje vlastní návrhy a doporučení pro společnost.
Influence innovative processes on the performance of the selected company
Keywords: inovace; inovační procesy; inovační strategie; metody měření inovační výkonnosti podniku; výkonnost podniku; innovation; innovation processes; methods of measuring innovation performance; business performance