Dodržování zásad zdravého životního stylu u příslušníků exponovaných profesí - Munzar, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce pojednává o dodržování zásad zdravého životního stylu u příslušníků exponovaných profesí. Skládá se z části teoretické a praktické. V teoretické části je zmíněno několik aspektů zdravého životního stylu, kterými jsou pohyb, výživa, omezení kouření, snížení alkoholu a stresu. V praktické části je hlavním cílem zhodnotit dodržování zásad zdravého životního stylu. Pomocí dotazníku jsou vyhodnocena data získaná od příslušníků exponovaných profesí.
Compliance with the rules of healthy lifestyle by members of exposed professions
Keywords: životní styl; kouření; stres; alkohol; výživa; lifestyle; smoking; stres; alcohol; nutrition