Správa daní a poplatků - Netušilová, Radka (Univerzita Pardubice, 2004)
Právní úprava a procesní předpisy upravující řízení ve věcech správy daní. Daňové řízení a jeho fáze.
Administration of taxes and duties
Keywords: Správa daní; finanční orgány; daňové řízení