Optimalizace městské hromadné dopravy ve městě Mladá Boleslav - Fábera, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá optimalizací městské hromadné dopravy v Mladé Boleslavi. Autor provádí podrobnou analýzu současného stavu MHD a definuje kritéria její kvality. Klade důraz na celkové zvýšení přehlednosti a dostupnosti městské hromadné dopravy v jednotlivých aglomeracích. V závěrečné části jsou navrhované změny v organizaci MHD porovnány se současným stavem systému prostřednictvím vybraných ekonomických a technologických ukazatelů.
Optimalization of municipal transport in Mladá Boleslav
Keywords: osobní doprava; městská hromadná doprava; Mladá Boleslav; Optimalizace; mapy; Kvalita